Des de la darrera reactivació de la secció d’atletisme de l’Associació Esportiva Molins- 2000 (AEM-2000), l’any 2009, aquest ha evolucionat positivament fins a aconseguir que es torni a parlar d’aquest esport als mitjans de comunicació, a nivell de carrer, etc. Som una branca de l’AEM-2000, entitat sense ànim de lucre, obert a tothom i integrador, que cerca fomentar la pràctica d’aquest esport dins i fora de la població.

Al llarg d’aquest anys, cal destacar la tasca de formació i aprenentatge de l’atletisme base, donant fruits a nivell local, nacional i estatal, tant en pista coberta, aire lliure i cros En només 5 anys han passat per aquesta secció un total de més de 90 atletes de totes les edats i nivells, des dels pre-benjamins, fins a atletes no federats que només volen estar en forma, gaudir amb nosaltres i ajudar-nos mútuament.

Com a fet més destacat, fer especial esment a la organització de la Ia Milla de la Candelera l’any 2011, així com la posterior implantació anual, amb la finalitat de que els dos grans moments de la vila: la Fira i la Festa Major, tinguin ambdues una cursa popular que les identifiqui i que faci pinya.